TEGYETEK TANÍTVÁNNYÁ MINDEN NÉPET!

Hálaadás a kárpátaljai hallgatókért

Hálaadás a kárpátaljai hallgatókért

Hálaadás a kárpátaljai hallgatókért

2022-ben 28 kárpátaljai hallgató fejezte be sikeresen tanulmányait a Baptista Teológiai Akadémián Budapesten. A 28 hallgató közül 12 MA, 16 pedig BA képzésben részesült.

Mivel az ukrán-orosz háború miatt megnehezült a közlekedés a határon, így a kárpátaljai hallgatók végzős csoportja számára a BTA kertjében, a „Hithősök Fala” előtt tartottunk egy spontán diplomaosztó előzetes hálaadási ünnepet.Reméljük, hogy később lesz még alkalom egy ünnepélyesebb megemlékezésre, de addig is Isten áldását kívánjunk a végzős hallgatók életére és szolgálatára. Adjon békességet otthonaikban, jó előmenetelt gyülekezeteikben és hűséges ragaszkodást szülőföldjük népéhez!

A végzős diákok ezt írták: „Köszönjük és hálásak vagyunk dr. Mészáros Kálmán, Marton Zsolt, Nemeshegyi-Horvát Anna, Kelédi Márton, Balla Péter, dr. Várady Endre, dr. Sebján-Farkas Zsolt, dr. Hubert Imre, dr. Kovács József, Urbán Gedeon, dr. Urbán Szabolcs, Bacsó Benjámin, Újvári Anikó, dr. Almási Tibor, dr. Almási Mihály, László Gábor, dr. Veres Sándor Péter, Nemeshegyi Zoltán, Nagy-Kaszáné Somogyi Lona áldozatos és lelkiismeretes szolgálatáért.”

„Az igaz virul, mint a pálmafa, magasra nő, mint a libanoni cédrus. Az Úr házában vannak elültetve, ott virulnak Istenünk udvarain. Öreg korban is sarjat hajtanak, dús lombúak és zöldek maradnak, és hirdetik: Igaz az Úr, kősziklám ő, akiben nincs álnokság!” Zsoltárok 92:13-16

Soli Deo Gloria!

Megszakítás