TEGYETEK TANÍTVÁNNYÁ MINDEN NÉPET!

Baptista Oktatási Intézmények tanévnyitója Velencén

Baptista Oktatási Intézmények tanévnyitója Velencén

Baptista Oktatási Intézmények tanévnyitója Velencén

A Baptista Szeretetszolgálat 2022. augusztus 25-én tartotta az általa fenntartott baptista oktatási-nevelési intézmények Tanévnyitó Konferenciáját Velencén a Zöldliget-iskolában, amelyen mintegy 150 igazgató és intézményvezető volt jelen.

Az egész napos konferencia egyik programpontjaként Dr. Mészáros Kálmán, a BTA rektora röviden bemutatta a már 116 tanévre visszatekintő Baptista Teológiai Akadémia múltját, jelenét és remélhető jövőjét, valamint az itt folyó oktatás részleteit, szakirányait és bibliai tárgyait.

A Baptista Szeretetszolgálat 2021-ben 42 oktatási és 65 szociális intézmény fenntartója. Az általa fenntartott Baptista Pedagógiai Intézet további 14 baptista oktatási intézmény nevelői munkáját támogatja.

Az ellátásban több mint 1.600 oktatási és 2.000 szociális munkatárs 16.000 gyermeket, tanulót, és mintegy 17.000 gondozottat lát el naponta. A Baptista Teológiai Akadémia által a Bibliaismeret tantárgy oktatóinak képzésére létrehozott MA posztgraduális képzési formában közel 100 oktató és szociális területen dolgozó szakember vett eddig részt.

Soli Deo Gloria!

Megszakítás