TEGYETEK TANÍTVÁNNYÁ MINDEN NÉPET!

Bolyki Balázs, BTA hallgató koncertje

Bolyki Balázs, BTA hallgató koncertje

Bolyki Balázs, BTA hallgató koncertje

AHOVA ÉRDEMES LESZ ELMENNI: BOLYKI BALÁZS – TEOLÓGIÁNK KÁNTOR/GOSPEL SZAKOS HALLGATÓJÁNAK – KONCERTJE

Bolyki Balázs Prima-díjas énekes 2011-ben azzal a céllal indította útjára a Bolyki Soul & Gospel Kórust, hogy a professzionális énektudással nem rendelkező de profi hozzáállással bíró jelentkezőkből olyan keresztény értékeket képviselő zenei formáció fejlődhessen ki, mellyel mostanra már szakmailag is nemzetközi színvonalú produkciót tud színpadra állítani.

Az elmúlt évtizedet méltó módon és helyszínen a Budapesti Kongresszusi Központban ünneplik meg. A koncerten fellépő meghívott művészekkel Balázs az évek során szoros szakmai együttműködést alakított ki. A fellépők között lesz Horváth Charlie, Miklósa Erika, Mező Misi, Berkes Gabriella, Radics Gigi, Pintér Béla, Kökény Attila, Gyárfás István, valamint Bolyki Balázs négy fiából álló B4 együttes.
A koncert záró akkordjaként még színpadra lép a Para-ra Gospel Kórus is, melyet Nick Vujicic első magyarországi látogatása alkalmával 2013 januárjában, a világon egyedülálló módon sérültek bevonásával indított el Balázs és a mai napig aktívan működik.

Megszakítás