TEGYETEK TANÍTVÁNNYÁ MINDEN NÉPET!

Újabb konferencia Amerikában

Újabb konferencia Amerikában

Újabb konferencia Amerikában

Idén tavasszal ismét konferenciát szervezett az XTEND INTERNATIONAL MINISTRY a Texasi Grandviewban. A konferencia Dr. Richard L. Blake vezetésével az „Empower and Equip” címet viselte. Az esemény nevéhez hűen valóban nagyon inspiratív, bátorító és a szolgálói élethez tanulságokban gazdag hét volt. Programjaink zömét előadások adták, amik a gyülekezetvezetéstől a dicsőítésen át számos praktikus témát dolgoztak fel.

Drs. Balla Péter előadása a Krisztus-himnusz (Fil 2:5-11) alapján egy különleges tükröt adott számunkra. Szolgálatunk Istentől kapott küldetés, melyhez nem csupán egy megbízást kaptunk, hanem mindent felülmúló erőforrást és példát is arra nézve, miként használjuk azt fel. „Az az indulat legyen bennetek, amely Krisztus Jézusban is megvolt…” Minden helyzetben Krisztus példáját kell követnünk, aki még azt sem tekintette zsákmánynak, hogy egyenlő Istennel, hanem megüresítette magát. Mi esendő emberek mégis gyakran zsákmányként ragaszkodunk földi tisztségeinkhez.

Különleges közösség jöhetett létre Krisztus nevében, mely nagyon áldott volt. A konferencián több országból (Kenya, Portugália, Kína, Lengyelország, Amerika és mi Magyarországról) voltunk együtt. Jó volt megélni a bensőséges légkört, és még inkább Isten dicsőségéről tanúskodik az, hogy első perctől kezdve származást és kultúrát átívelő egység kovácsolódott közöttünk, amit csak Isten Szentlelkének köszönhettünk.

Nagyon hálásak vagyunk ezért a lehetőségért, hálásak vagyunk Istennek, hogy vigyázott ránk, vezetett és tanított bennünket.

Egyedül Istené a dicsőség!

Molnár Ambrus

Megszakítás