TEGYETEK TANÍTVÁNNYÁ MINDEN NÉPET!

Lelkipásztor látogatás Csepelen és Soltvadkerten

Lelkipásztor látogatás Csepelen és Soltvadkerten

Lelkipásztor látogatás Csepelen és Soltvadkerten

Június 1-jén László Gábor vezetésével lelkipásztor látogatásra indulhattak a lelkészi szolgálatra készülő hallgatók. Igen tanulságosak az efféle programok. Érdekes szolgálói tapasztalatokkal, gyülekezetvezetési ismeretekkel gazdagodhattunk ezen a napon is.

Délelőtt Filemon Zsolt lelkipásztort látogattuk meg a Csepeli Baptista Gyülekezetben. A hallgatók bemutatkozását követően Zsolt részletesen beszámolt arról, miként is vezette Isten egész mostanáig. Elmesélte, hogyan fogott bele különféle missziós és gyülekezeti szolgálatokba, miként végezte el a teológiát, és hogy hogyan vezette Isten őt lelkipásztorként egészen a Csepeli gyülekezetig. Az építő beszélgetést követően volt lehetőségünk megnézni az imaházat, melyet nagyon szépen fejleszt a gyülekezet.

Délután elmentünk a Soltvadkerti Baptista Gyülekezetbe, ahol Vass Zoltán Arnold lelkipásztorral folytattuk a beszélgetést. Zoltán is elmondta részletesen elhívásának és szolgálatba állásának történetét. Képekkel prezentálta a gyülekezetben működő különféle szolgálati területeket. Majd a beszélgetés után körbejárhattuk a templomot és a hozzátartozó melléképületet és udvart.

Nagyon áldott nap volt, sokat tanulhattunk a két lelkipásztortól. Megtisztelő betekintést nyerni gyülekezeti munkásságaikba.

Isten áldását kívánjuk a csepeli és a soltvadkerti gyülekezeteknek is.

Molnár Ambrus

Megszakítás